Zobrazeno 1 - 10
of 2 497
pro vyhledávání: '"Mandarin juice"'
Autor:
Yang, Jinyan, Fan, Hekai, Jiang, Bing, Li, Ruoxuan, Fan, Jiangtao, Li, Bowen, Ge, Jinjiang, Pan, Siyi, Liu, Fengxia
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2023 20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jinyan Yang, Hekai Fan, Bing Jiang, Ruoxuan Li, Jiangtao Fan, Bowen Li, Jinjiang Ge, Siyi Pan, Fengxia Liu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100909- (2023)
Excipient emulsions were prepared using different emulsifiers (pectin and sodium caseinate, individually or compositely) to study the emulsifying properties and their co-digested effects on the retention and bioaccessibility of carotenoids in mandari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b466de13fa03403398068dcf38d45c66
Publikováno v:
In LWT 1 April 2022 159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Calabuig-Jiménez, Laura, Betoret, Ester, Betoret, Noelia, Patrignani, Francesca, Barrera, Cristina, Seguí, Lucía, Lanciotti, Rosalba, Dalla Rosa, Marco
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2019 240:43-48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology November 2017 85 Part B:418-422