Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"Mancini, R.A."'
Autor:
Mancini, R.A., Ramanathan, R.
Publikováno v:
In Meat Quality Analysis 2020:117-129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Muscle Foods. Oct2010, Vol. 21 Issue 4, p669-684. 16p. 1 Black and White Photograph, 2 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Kropf, D.H., Mancini, R.A.
Publikováno v:
In Encyclopedia of Meat Sciences Edition: Second Edition. 2014:9-12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mancini, R.A.
Publikováno v:
In Improving the sensory and nutritional quality of fresh meat 2009:89-110
Autor:
Aditya, Arpita, Ajaykumar, V.J., Alvarado-Martinez, Zabdiel, Amalaradjou, Mary Anne Roshni, Banerjee, Rituparna, Barbuddhe, S.B., Bhattacharya, T.K., Biswas, Ashim Kumar, Biswas, Debabrata, Carvalho, Leila, Estévez, Mario, Ghatak, Sandeep, Girish, P.S., González-Mohino, Alberto, Karabasanavar, Nagappa S., Kollanoor Johny, Anup, Liu, Rui, Mafi, G.G., Maheswarappa, Naveena Basappa, Mancini, R.A., Mandal, Prabhat Kumar, Mohan, Kiran, Nair, Divek V.T., Nair, M.N., Narsaiah, K., Pellissery, Abraham Joseph, Pérez-Palacios, Trinidad, Perry, M., Pfeiffer, M., Ramanathan, R., Reig, Milagro, Soren, Nira Manik, Surendran Nair, Meera, Tandon, S., Toldrá, Fidel, VanOverbeke, D.L., Venkitanarayanan, Kumar, Ventanas, Sonia, Vinayamohan, Poonam Gopika, Yoder, L., Zhai, C., Zhang, Wangang
Publikováno v:
In Meat Quality Analysis 2020:xix-xx