Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Mana cubiu"'
Autor:
Sereno, Aiane Benevide, Santos, Isabela Eloise dos, Hauser, Aline Borsato, Gibbert, Luciana, Bampi, Marlene, Pinto, Carla Dayane, Bertin, Renata Labronici, Kruger, Claudia Carneiro Hecke
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 3; e28111326294
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 3; e28111326294
Research, Society and Development; v. 11 n. 3; e28111326294
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 3; e28111326294
Research, Society and Development; v. 11 n. 3; e28111326294
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of this study was to develop whole wheat bread formulations enriched with cocona flour, in order to analyze its action on the glycemic index in vitro. The development of the breads occurred with the addition of different concentrations
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f507e6e58a0557bfde279a723ddafa21
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/26294
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/26294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.