Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Mamiro, D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 10, No 7 (2011); 1181-1185
Magadi soda and bean debris-ash have been used as condiments for a long time by various ethnic groups in East and Central Africa in cooking traditional dishes. The aim of the study was to investigate whether magadi soda and bean debris-ash had simila
Autor:
Nombo, C. I., Kabote, S. J., Mamiro, D. P., Synnevåg, G., Mattee, A. Z., Urassa, J. K., Matata, L.
Publikováno v:
Sustainable Intensification to Advance Food Security & Enhance Climate Resilience in Africa; 2015, p587-599, 13p
Autor:
Kinabo, J., Mamiro, P., Dawkins, N., Bundala, N., Mwanri, A., Majili, Z., Jumbe, T., Kulwa, K., Mamiro, D., Amuri, N., Ngowi, M., Msuya, J.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development; Nov2016, Vol. 16 Issue 4, p11295-11309, 15p
Publikováno v:
International Journal of Food Contamination; 8/11/2016, Vol. 3 Issue 1, p1-8, 8p
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development; Jul2012, Vol. 12 Issue 5, p6479-6489, 11p, 2 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.