Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Mamatha, Bangera Sheshappa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 187-203 (2022)
Fish protein hydrolyzates (FPH) are breakdown products of hydrolysis and are gaining importance in the field of nutraceuticals and functional foods due to their bioactive properties, high nutritional value, solubility, and digestibility. This study a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcd25d268f0744ccaaeed9157f00c07f
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2022 389
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2022 46
Publikováno v:
In Algal Research March 2021 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Undiganalu G. Yathisha, Mahendra Gowdru Srinivasa, Revana Siddappa BC, Subankar Mandal, Sheshagiri R. Dixit, G. V. Pujar, Mamatha Bangera Sheshappa
Publikováno v:
Proteins: Structure, Function, and Bioinformatics. 90:982-992
Recently, multifunctional fish peptides (FWPs) have gained a lot of attention because of their different biological activities. In the present study, three angiotensin-I converting enzyme (ACE-I) inhibitory peptides [Ala-Pro-Asp-Gly (APDG), Pro-Thr-A
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Mar2023, Vol. 60 Issue 3, p987-995, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.