Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Malynka, O."'
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2023, Vol. 17 Issue 3, p54-65. 12p.
Autor:
Malynka, O.1 onahtan@ukr.net, Malynka, Y.2 onahtan@ukr.net, Antipina, O.1 antipina.onaft@gmail.com, Gural, L.1 loris_shum@ukr.net, Stepanova, G.1 bychkovaab@gmail.com
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2020, Vol. 14 Issue 4, p115-121. 7p.
Autor:
Malynka, O.1 ok.framboise@gmail.com, Perevozova, I.2 perevozova@ukr.net
Publikováno v:
Technology Audit & Production Reserves. 2019, Vol. 2 Issue 4(46), p43-45. 3p.
Publikováno v:
Odesa National University Herald. Chemistry; Том 24, № 2(70) (2019); 96-106
Вестник Одесского национального университета. Химия; Том 24, № 2(70) (2019); 96-106
Вісник Одеського національного університету. Хімія; Том 24, № 2(70) (2019); 96-106
Вестник Одесского национального университета. Химия; Том 24, № 2(70) (2019); 96-106
Вісник Одеського національного університету. Хімія; Том 24, № 2(70) (2019); 96-106
A spectrofluorimetric method is developed for the determination of curcumin (CC) in pharmaceuticals and food, based on its quenching effect on the fluorescence intensity of a complex of Eu3+ ions with batophenantrolin (BPhen) as a fluorescent probe.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perevozova, I., Horal, L., Andrii Mokhnenko, Hrechanyk, N., Ustenko, A., Malynka, O., Mykhailyshyn, L.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bd90883a42abd7bcee77f7c78ea4b695
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85087765453&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85087765453&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.