Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Malus doumeri"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 272-280 (2024)
A HPLC method was developed for the simultaneous determination of euscaphic acid, 2α,19α-dihydroxy-3-oxo-urs-12-en-28-oic acid, maslinic acid, corosolic acid, oleanic acid, and ursolic acid in Malus doumeri fruits. Analyses were conducted on the di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a64f3b3839b4b0b9828ab7d573df169
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 184-193 (2023)
In order to develop a new brewing technology of compound fruit wine and analyze its antioxidant activity, the compound fruit wine was prepared from Malus doumeri (Bois) Chevalier and Ziziphus jujube Mill. as main raw material, the medicine-food homol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8bafb0f84d04e30b02bbc991238030a
Autor:
Yi Shen, Zheng Shen, Ping Li, Zhangrong Chen, Bo Wei, Danan Liu, Xiaoyun Si, Jiayi Pan, Daiqin Wu, Wei Li
Publikováno v:
Frontiers in Cardiovascular Medicine, Vol 9 (2022)
In this study, Malus doumeri leaf extract (MDLE) was used to test its anti-oxidation capacity in vitro, it has been preliminarily analyzed for H2O2-induced oxidative damage in H9C2 cells and its main active components. The antioxidant capacity throug
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f172a34851da4279b2569fe8eed77398
Publikováno v:
BMC Complementary Medicine and Therapies, Vol 20, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
Abstract Background In this study, Malus doumeri leaf flavonoids (MDLF) were used as the research object to observe their in vitro antioxidant stress ability. Hydrogen peroxide (H2O2) was used to induce oxidative stress in 293 T cells. Methods MTT, f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6944c9df4d534f20a23fe03f4a1b6761
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lingrong Wen, Guiqing Zheng, Lijun You, Arshad Mehmood Abbasi, Tong Li, Xiong Fu, Rui Hai Liu
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 25, Iss , Pp 242-256 (2016)
The phenolic contents, antioxidant, and antiproliferative activities of Malus doumeri were evaluated. Heyuanxiaoguo variety contained higher level of total phenolics (101.9 mg GAE/g fruit, DW), whereas Xinyishanzha variety exhibited the highest total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23d3451fa27e4de5a79f073e9986165d
Autor:
Liu, Jian-quan, Gao, Xin-fen
25. Malus doumeri (Bois) A.Chev. Figs 57–58 Comptes Rendus Hebdomadaires des Séances de l'Académie des Sciences 170: 1129 (Chevalier 1920). Pyrus doumeri Bois, Bulletin de la Société botanique de France 51: 113 (Bois 1904). – Docynia doumeri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aaee043d3bcffb868ac8110169f73bdc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.