Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"Malpuech-Brugere C"'
Autor:
Mourmoura Evangelia, Chaté Valérie, Couturier Karine, Malpuech-Brugère Corinne, Azarnoush Kasra, Demaison Luc
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 22, Iss 4, p D406 (2015)
The aim of our study was to know whether high dietary energy intake (HDEI) with equilibrated and unbalanced diets in term of lipid composition modify the fatty acid profile of cardiac phospholipids and function of various cardiac cells and to know if
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3abbed67f77443cb8209011d30bedf9b
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 1, Pp 18-21 (2005)
CLA (conjugated linoleic acid) is a generic term for several isomers of linoleic acid with conjugated double bonds. They have been reported since 1935 in butter fat, but the major natural isomer (9cis,11trans-18 :2) was identified in 1977 and further
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/880ec43026b644efab269f21cb4ab3cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sébédio, J.-L., Malpuech-Brugère, C.
Publikováno v:
In Innovation Strategies in the Food Industry Edition: Second Edition. 2022:239-251
Autor:
Guerrier, L., Malpuech-Brugère, C., Bacoeur-Ouzillou, O., Mezher, S., Cassagnes, L., Pezet, D., Gagnière, J., Richard, R., Touron, J.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2023 58:448-449
Autor:
Guerrier, L., Richard, R., Malpuech-Brugère, C., Cassagnes, L., Bacoeur, O., Pezet, D., Gagnière, J., Touron, J.
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme May 2023 37(2) Supplement 2:e63-e63
Autor:
Groenendijk, I., Grootswagers, P., Santoro, A., Franceschi, C., Bazzocchi, A., Meunier, N., Caille, A., Malpuech-Brugere, C., Bialecka-Debek, A., Pietruszka, B., Fairweather-Tait, S., Jennings, A., de Groot, L.C.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN April 2023 54:466-466
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sébédio, J.-L., Malpuech-Brugère, C.
Publikováno v:
In Innovation Strategies in the Food Industry 2016:251-269