Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"Malik Aman Ullah"'
Autor:
Muhammad Khalid, Malik Aman Ullah, Muhammad Adeel, Muhammad Usman Khan, Muhammad Nawaz Tahir, Ataualpa Albert Carmo Braga
Publikováno v:
Journal of Saudi Chemical Society, Vol 23, Iss 5, Pp 546-560 (2019)
Quinoline and its derivatives are widely studied by both synthetic and computational chemists due to their exciting perspectives in biological and nonlinear optical (NLO) research. Herein, three novel arylated quinolines: 3-(4-acetylphenyl)quinoline
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e026e26c2894c67b7829102d6f5bb43
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 31, Iss 1, Pp 195-204 (2019)
The ability of salicylic acid and jasmonic acid to suppress post-harvest infection with green mould Penicillium digitatum and blue mould P. italicum on three citrus species Citrus reticulata ‘Kinnow’, C. limon ‘Meyer Lemon’, and C. limetta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ba9e4565dc94be6af9858c97ad2cf7e
Autor:
Hasan, Mahmood Ul, Singh, Zora, Shah, Hafiz Muhammad Shoaib, Kaur, Jashanpreet, Woodward, Andrew, Afrifa-Yamoah, Eben, Malik, Aman Ullah
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology December 2023 206
Autor:
Siddique, Zarghona, Malik, Aman Ullah, Asi, Muhammad Rafique, Inam-ur-Raheem, Muhammad, iqbal, Muhammad, Abdullah, Muhammad
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry November 2021 79
Autor:
Moosa, Anam, Farzand, Ayaz, Sahi, Shahbaz Talib, Khan, Sajid Aleem, Malik, Aman Ullah, Gleason, Mark Lawrence, Rana, Binyamin, Ali, Muhammad Amjad
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology, 2020 Feb 01. 102(1), 279-280.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48741402
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alam, Muhammad Waqar, Rehman, Abdul, Malik, Aman Ullah, Aslam, Sidra, Sarwar, Mubeen, Ali, Sajid, Khan, Muhammad Arslan, Hameed, Akhtar, Sarfraz, Sohaib
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology, 2019 Feb 01. 101(1), 209-209.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48698293
Autor:
Siddique, Zarghona1 (AUTHOR) zarghonachaudhary@yahoo.com, Malik, Aman Ullah1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Oct2022, Vol. 42 Issue 5, p1-23. 23p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.