Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"Malik, Adil"'
Autor:
Chen, Zihao, Xiao, Zhili, Akl, Mahmoud, Leugring, Johannes, Olajide, Omowuyi, Malik, Adil, Dennler, Nik, Harper, Chad, Bose, Subhankar, Gonzalez, Hector A., Eshraghian, Jason, Pignari, Riccardo, Urgese, Gianvito, Andreou, Andreas G., Shankar, Sadasivan, Mayr, Christian, Cauwenberghs, Gert, Chakrabartty, Shantanu
We introduce NeuroSA, a neuromorphic architecture specifically designed to ensure asymptotic convergence to the ground state of an Ising problem using an annealing process that is governed by the physics of quantum mechanical tunneling using Fowler-N
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2406.05224
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Ribulose bisphosphate carboxylase/oxygenase (RuBisCO), is a widely available plant protein receiving great interest because of its nutritional and functional properties. It can be a valuable source of protein for vegetarians. However, it has not rece
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2503564810d54181a7e59391f0a95cf7
Publikováno v:
Applicable Analysis and Discrete Mathematics, 2022 Oct 01. 16(2), 564-575.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27174775
Publikováno v:
In Energy 15 February 2024 289
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Athar, Iqra, Malik, Adil Muhammad, Khattak, Neelma Naz, Anis, Anam, Iqbal, Mansoor, Majid, Haris, Badshah, Mazhar
Publikováno v:
In Brain Hemorrhages March 2023 4(1):13-16
Autor:
Robina Taj, Tariq Masud, Asma Sohail, Shehla Sammi, Rooma Naz, Bal Kumari Sharma Khanal, Malik Adil Nawaz
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 7, Pp 2347-2359 (2022)
Abstract Dahi is a very common and traditional fermented dairy product in Pakistan and its neighboring countries, it represents a rich source for the isolation of many new strains of lactic acid bacteria (LAB). The major objective of this study was t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bfc4f01be0d42c380fb41bf4a50c597
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.