Zobrazeno 1 - 10
of 287
pro vyhledávání: '"Malik, Adil"'
Autor:
Chen, Zihao, Xiao, Zhili, Akl, Mahmoud, Leugring, Johannes, Olajide, Omowuyi, Malik, Adil, Dennler, Nik, Harper, Chad, Bose, Subhankar, Gonzalez, Hector A., Eshraghian, Jason, Pignari, Riccardo, Urgese, Gianvito, Andreou, Andreas G., Shankar, Sadasivan, Mayr, Christian, Cauwenberghs, Gert, Chakrabartty, Shantanu
We introduce NeuroSA, a neuromorphic architecture specifically designed to ensure asymptotic convergence to the ground state of an Ising problem using an annealing process that is governed by the physics of quantum mechanical tunneling using Fowler-N
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2406.05224
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Ribulose bisphosphate carboxylase/oxygenase (RuBisCO), is a widely available plant protein receiving great interest because of its nutritional and functional properties. It can be a valuable source of protein for vegetarians. However, it has not rece
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2503564810d54181a7e59391f0a95cf7
Publikováno v:
In Energy 15 February 2024 289
Publikováno v:
Applicable Analysis and Discrete Mathematics, 2022 Oct 01. 16(2), 564-575.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27174775
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tan, Melvin1 (AUTHOR), Nawaz, Malik Adil1 (AUTHOR) malik.nawaz@csiro.au, Buckow, Roman2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 5, p2428-2456. 29p. 1 Diagram, 7 Charts.
Autor:
Athar, Iqra, Malik, Adil Muhammad, Khattak, Neelma Naz, Anis, Anam, Iqbal, Mansoor, Majid, Haris, Badshah, Mazhar
Publikováno v:
In Brain Hemorrhages March 2023 4(1):13-16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing March 2022 132:200-210