Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Maliar Tibor"'
Autor:
Kulichová Katarína, Sokol Jozef, Nemeček Peter, Maliarová Mária, Maliar Tibor, Havrlentová Michaela, Kraic Ján
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 988-999 (2019)
The rye flour is, together with the wheat flour, the basic ingredient used in traditional bread baking. The rye grain contains many compounds with significant impacts on the consumer. Considering that, various biologically active phytochemicals were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5852016b373841d8bb7b1f243f0c7f84
Autor:
Vulganová Katarína, Maliar Tibor, Maliarová Mária, Nemeček Peter, Viskupičová Jana, Balážová Andrea, Sokol Jozef
Publikováno v:
Nova Biotechnologica et Chimica, Vol 18, Iss 1, Pp 25-36 (2019)
Sage is medicinal plant, known for its antioxidant and anti-inflammatory effects. Eight extract samples were tested in this study: extract from Salvia officinalis L. varieties from two different geographical localities (Jaslovské Bohunice and Pobedi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25afb2a3124249a596bdf404c8a29796
Autor:
Krošlák Erik, Maliar Tibor, Maliarová Mária, Nemeček Peter, Hozlár Peter, Ondrejovič Miroslav, Havrlentová Michaela, Kraic Ján
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 14, Iss 1, Pp 324-334 (2016)
The most of important crops cultivated for production of foods and feeds could be considered as plants possessing nutraceutical or medically interesting compounds, especially if can be eaten without processing. Chemical and biological parameters that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea13c907cf56474683280ad9cd0ceb3d
Autor:
Maliar, Tibor1 (AUTHOR) maria.maliarova@ucm.sk, Blažková, Marcela2,3 (AUTHOR) marcela.blazkova@nppc.sk, Polák, Jaroslav4 (AUTHOR) jaroslav.polak@helgeheim.com, Maliarová, Mária1 (AUTHOR), Ürgeová, Eva2 (AUTHOR) eva.urgeova@ucm.sk, Viskupičová, Jana5 (AUTHOR) janaviskupicova@gmail.com
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Oct2024, Vol. 17 Issue 10, p1257. 15p.
Publikováno v:
In Journal of Electroanalytical Chemistry 15 November 2023 949
Autor:
Maliar, Tibor1 (AUTHOR) maria.maliarova@ucm.sk, Maliarová, Mária1 (AUTHOR) andrea.purdesova@ucm.sk, Blažková, Marcela2,3 (AUTHOR) lubica.uvackova@ucm.sk, Kunštek, Marek2,3 (AUTHOR) marek.kunstek@nppc.sk, Uváčková, Ľubica3 (AUTHOR), Viskupičová, Jana4 (AUTHOR) janaviskupicova@gmail.com, Purdešová, Andrea1 (AUTHOR) benovic2@ucm.sk, Beňovič, Patrik1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Oct2023, Vol. 28 Issue 19, p6890. 12p.
Autor:
Maliar, Tibor1 (AUTHOR) maria.maliarova@ucm.sk, Maliarová, Mária1 (AUTHOR) andrea.purdesova@ucm.sk, Purdešová, Andrea1 (AUTHOR) benovic2@ucm.sk, Jankech, Timotej2,3 (AUTHOR) jankech7@uniba.sk, Gerhardtová, Ivana2,3 (AUTHOR) gerhardtova1@uniba.sk, Beňovič, Patrik1 (AUTHOR), Dvořáček, Václav4 (AUTHOR) dvoracek@vurv.cz, Jágr, Michal4 (AUTHOR) jagr@vurv.cz, Viskupičová, Jana5 (AUTHOR) janaviskupicova@gmail.com
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). May2023, Vol. 16 Issue 5, p717. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.