Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Maliar T"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2014 Dec 01. 42(4), 578-588.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689435
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TOSSI, ALESSANDRO, ANTCHEVA, Nikolinka, NORBEDO, STEFANO, BENEDETTI, FABIO, ROMEO, DOMENICO, Bonin I., Miertus S., Nair A., Maliar T., Dal Bello F., Palù G.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___01099::b0393b0bec75b0238cf882ff1630617f
https://hdl.handle.net/11368/2489540
https://hdl.handle.net/11368/2489540
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kulichová Katarína, Sokol Jozef, Nemeček Peter, Maliarová Mária, Maliar Tibor, Havrlentová Michaela, Kraic Ján
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 988-999 (2019)
The rye flour is, together with the wheat flour, the basic ingredient used in traditional bread baking. The rye grain contains many compounds with significant impacts on the consumer. Considering that, various biologically active phytochemicals were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5852016b373841d8bb7b1f243f0c7f84