Zobrazeno 1 - 10
of 235
pro vyhledávání: '"Malcolmson, L.J"'
Publikováno v:
In Food Research International 2001 34(2-3):237-246
Autor:
Lenártová, Petra1 (AUTHOR) martina.gazarova@uniag.sk, Gažarová, Martina1 (AUTHOR), Kopčeková, Jana1 (AUTHOR), Mrázová, Jana1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Life (2075-1729). Jul2024, Vol. 14 Issue 7, p849. 15p.
Publikováno v:
Journal of Food Quality; Feb2012, Vol. 35 Issue 1, p60-68, 9p
Publikováno v:
In Texture in Food 2004:475-500
Publikováno v:
Lebensmittel-Wissenschaft + -I.E. Und Technologie. Food science + technology. Science + Technologie Alimentaire; June 1993, Vol. 26 Issue: 3 p205-209, 5p
Autor:
Vurro, Francesca, De Angelis, Davide, Squeo, Giacomo, Caponio, Francesco, Summo, Carmine, Pasqualone, Antonella
Publikováno v:
Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2608, 21p
Publikováno v:
Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2505, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cavalluzzi, Maria Maddalena1 (AUTHOR) mariamaddalena.cavalluzzi@uniba.it, Lamonaca, Antonella2,3 (AUTHOR), Rotondo, Natalie Paola1 (AUTHOR), Miniero, Daniela Valeria4 (AUTHOR), Muraglia, Marilena1 (AUTHOR), Gabriele, Paola1 (AUTHOR), Corbo, Filomena1 (AUTHOR), De Palma, Annalisa4 (AUTHOR), Budriesi, Roberta5 (AUTHOR), De Angelis, Elisabetta2 (AUTHOR), Monaci, Linda2 (AUTHOR), Lentini, Giovanni1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Nov2022, Vol. 27 Issue 21, p7471. 26p.
Autor:
Panasevich, Matthew R.1 (AUTHOR) mpanasevich@gmail.com, Daristotle, Leighann1 (AUTHOR), Yamka, Ryan M.2 (AUTHOR), Frantz, Nolan Z.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Oct2022, Vol. 12 Issue 19, p2543. 10p.