Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"Malcata, F. X."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carneiro, M., Maia, Inês Beatriz, Cunha, P., Guerra, I., Magina, T., Santos, Tamara, Schulze, Peter S.C., Pereira, H., Malcata, F. X., Navalho, J., Silva, J., Otero, A., Varela, João
Publikováno v:
Algal Research. 64:102685
Growth in most microalgal mass cultivation systems is light-limited, particularly in raceway ponds (RWP) where the light path is higher. Artificial lighting can be a promising solution to diminishing dark zones and enhance microalgal productivity. Th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Food-grade enzymes are commonly used in food processing, preservation and in production of specific ingredients aimed at formulation. Since enzymes traditionally isolated from plants and mammalian tissues or culturable microorganisms, do not possess
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::4eea311e4b2a317066a61bdc680cb8c1
https://hdl.handle.net/1822/56488
https://hdl.handle.net/1822/56488
Autor:
Madalena, Daniel A., Ramos, Óscar L., Pereira, Ricardo Nuno Correia, Pinheiro, Ana Cristina, Teixeira, J. A., Malcata, F. X., Vicente, A. A.
β-Lactoglobulin (β-Lg) is the major protein fraction in bovine whey serum (ca. 50% of its protein content), and a primary gelling agent. β-Lg has a high nutritional value, is stable at low pH and highly resistant to proteolytic degradation in the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::1a76f90b9504672adb3cbdf67db00015
https://hdl.handle.net/1822/56616
https://hdl.handle.net/1822/56616
Autor:
Barros, R. M., Malcata, F. X.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Crude mixtures of aspartic proteases from flowers of the plant Cynara cardunculus have been studied frequently, as have activities of such enzymes (in pure form) on caseins from bovine, ovine, and caprine sources. This research study addressed pure b
Autor:
Pereira, Ricardo, Rodrigues, Rui M., Ramos, Óscar L., Malcata, F. X., Teixeira, J. A., Vicente, A. A.
Electro-heating has often been claimed to interfere with distribution of molecular secondary structure of whey protein isolate (WPI) networks due to the presence of a moderate electric field (MEF). Recently, cold gelation ability of WPI is also takin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::357dd5d04c3a27f3c06363984c0b1f4b
https://hdl.handle.net/1822/36029
https://hdl.handle.net/1822/36029
Autor:
Monteiro, Adenilson A., Monteiro, Marcia R., Ramos, Óscar L., Pereira, Ricardo, Malcata, F. X., Teixeira, J. A., Teixeira, Álvaro V., Oliveira, Eduardo B., Coimbra, Jane Sélia dos Reis, Vicente, A. A.
Nanotechnology possesses an intrinsic potential to produce new food ingredients and innovative products, with considerable benefits to human health. This can be attained via development of innovative structures for application in functional foods. In
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::2c2be94109b787f141c9c043a1c37f82
https://hdl.handle.net/1822/31422
https://hdl.handle.net/1822/31422