Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Makokha, Anselimo O."'
Autor:
Njoroge, Daniel M., Kinyanjui, Peter K., Chigwedere, Claire M., Christiaens, Stefanie, Makokha, Anselimo O., Sila, Daniel N., Hendrickx, Marc E.
Publikováno v:
In Food Research International March 2016 81:39-49
Autor:
Njoroge, Daniel M., Kinyanjui, Peter K., Christiaens, Stefanie, Shpigelman, Avi, Makokha, Anselimo. O., Sila, Daniel N., Hendrickx, Marc E.
Publikováno v:
In Food Research International October 2015 76 Part 1:105-113
Autor:
Njoroge, Daniel M., Kinyanjui, Peter K., Makokha, Anselimo O., Christiaens, Stefanie, Shpigelman, Avi, Sila, Daniel N., Hendrickx, Marc E.
Publikováno v:
In Food Research International October 2014 64:314-322
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods; 12/8/2022, Vol. 9 Issue 1, p1-15, 15p
Autor:
Nyonje, Winnie A., Yang, Ray-Yu, Kejo, Dyness, Makokha, Anselimo O., Owino, Willis O., Abukutsa-Onyango, Mary O.
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Metabolism; 6/18/2022, p1-11, 11p
Publikováno v:
Journal of Applied Biosciences; Vol 114 (2017); 11289-11298
Objectives: The objectives of this study were to determine the physical characteristics, nutritional composition and anti-nutritional factors of grains from three lablab bean varieties with different colours and size developed by The Kenya Agricultur
Publikováno v:
BMC Nutrition; 8/4/2020, Vol. 6 Issue 1, p1-14, 14p
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; June 2021, Vol. 17 Issue: 5 p523-531, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.