Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"Makkar, H. P. S."'
Autor:
Makkar, H. P. S.
Glycine is the third most abundant of the amino acids released by muscle. Perfused rat hind-limb and sheep diaphragm preparations were employed to study the origin of glycine produced by non-ruminant and ruminant muscle. Neither the degradation of mu
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.370552
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Media Peternakan. Apr2015, Vol. 38 Issue 1, p57-63. 7p.
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture. Mar2014, Vol. 39 Issue 1, p30-36. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.