Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Makhoul, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Makhoul, S., Yener, S., Khomenko, I., Capozzi, V., Cappellin, L., Aprea, E., Scampicchio, M., Gasperi, F., Biasioli, F.
Publikováno v:
Journal of Mass Spectrometry
Journal of Mass Spectrometry, Wiley-Blackwell, 2016, 51 (9), pp.782-791. 〈10.1002/jms.3801〉
Journal of Mass Spectrometry, 2016, 51 (9), pp.782-791. ⟨10.1002/jms.3801⟩
Journal of Mass Spectrometry, Wiley-Blackwell, 2016, 51 (9), pp.782-791. 〈10.1002/jms.3801〉
Journal of Mass Spectrometry, 2016, 51 (9), pp.782-791. ⟨10.1002/jms.3801⟩
International audience; In this study, we demonstrated the suitability of direct injection mass spectrometry headspace analysis for rapid non-invasive quality control of semi-finished dairy ingredients, such as skim milk powder (SMP), whole milk powd
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b2393fb029854e0b107b94b4de5f4749
https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-01498564
https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-01498564
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.