Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Makeri, Mohammad Usman"'
Autor:
Makeri, Mohammad Usman, Ghazali, Hasanah, Salihu, Aliyu, Igwegbe, Amin O., Muhammad, Kharidah
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 35, No 2 (2017); 71-82
To make appropriate utilization of the winged bean (WB) seeds, lipids were extracted from the matured seeds along with that of soybeans (SB) as comparison and subjected to lipase hydrolysis and frying experiment. Following the silica gel TLC plate an
Autor:
Makeri, Mohammad Usman1,2, Mohamed, Sabo Abdulkarim1, Karim, Roselina1, Ramakrishnan, Yogeshini1, Muhammad, Kharidah1 kharidah@upm.edu.my
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017 Supplement, Vol. 20, pS2220-S2236. 17p. 1 Diagram, 3 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Makeri, Mohammad Usman1 (AUTHOR), Karim, Roselina1 (AUTHOR), Abdulkarim, Mohamed Sabo1 (AUTHOR), Ghazali, Hasanah Mohd1 (AUTHOR), Miskandar, Mat Sahri2 (AUTHOR), Muhammad, Kharidah1 (AUTHOR) kharidah@upm.edu.my
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2016, Vol. 19 Issue 12, p2769-2787. 19p. 4 Charts, 6 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.