Zobrazeno 1 - 10
of 1 391
pro vyhledávání: '"Makarova N"'
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 22, Iss 3, Pp 322-330 (2019)
Foods rich in antioxidants and antioxidant activity reduce the risk of many diseases. To solve the urgent task of creating an optimal technology for extracting a complex of substances with antioxidant action from fruits widely distributed in the Russ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27fb03b13cac47caa558b93267549af5
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 2, Pp 312-319 (2019)
Coffee is one of the most popular drinks in the world due to its unique sensory properties, i.e. aroma and taste. Coffee consumption increases from year to year, which makes its functional property a relevant issue. The present research featured the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6e8a95fecfa41b6ba982859e904fe3f
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 21, Iss 3, Pp 447-459 (2018)
The problem of producting food products with functional properties has become increasingly urgent in the recent years. This is explained by the deterioration of the overall ecological situation, the decline in the quality of life, the emergence of a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1dde2eaeee1e46acb9b828ff7d39510f
Autor:
Eremeeva N. B., Makarova N. V.
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 20, Iss 3, Pp 600-608 (2017)
The traditional technology of extracts production comprises crushing and defrosting fruit raw materials, squeezing the juice and pulp extraction. These methods usually have low efficiency, which can be significantly enhanced by using some alternative
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b438732b5db8437f96d46fbed0e3c0ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chernova, N. V., Makarova, N. N.
Publikováno v:
Новейшая история России / Modern History of Russia. 13(42):172-184
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1132125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Minkin, V. I., Aldoshin, S. M., Omelichkin, N. I., Shilov, G. V., Korchagin, D. V., Kunitsyna, E. I., Makarova, N. I., Starikov, A. G., Borodkin, G. S., Knyazev, P. A., Ivakhnenko, E. P.
Publikováno v:
Russian Chemical Bulletin; Jun2024, Vol. 73 Issue 6, p1565-1577, 13p