Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Makame, James"'
Autor:
Makame, James
The sensory and nutritional quality of orange-fleshed sweet potato (OFSP) crisps can be optimized by utilizing storage roots with suitable physical and chemical properties. Three root types from the OFSP cultivars Impilo, Bophelo and 199062.1 were ev
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/79276
Autor:
de Kock, Henrietta a, Makame, James a, Olatunde, Ganiyat b, Kinnear, Marise a, Adjei, Maame Yaakwaah Blay c, Ahmed, Amina d, Mezgebe, Abadi Gebre e, ⁎
Publikováno v:
In Food Quality and Preference July 2022 99
Autor:
Makame, James1 (AUTHOR), De Kock, Henriette1 (AUTHOR), Emmambux, M. Naushad1 (AUTHOR) naushad.emmambux@up.ac.za
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Aug2023, Vol. 54 Issue 4, p481-497. 17p.
Publikováno v:
In LWT November 2020 133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.