Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Majkowska, Anna"'
Publikováno v:
In LWT June 2019 106:37-43
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 1, Pp 25-31 (2018)
The growth of lactic acid bacteria during liquid-state fermentation of buckwheat flour and changes in pH during the process were analyzed. Eight strains of Lactobacillus were selected as the most active strains used to obtain new fermented flours. Ph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f598f6f681c4c6ba86c034416f35243
Autor:
Inostroza-Brito, Karla E., Collin, Estelle C., Majkowska, Anna, Elsharkawy, Sherif, Rice, Alistair, del Río Hernández, Armando E., Xiao, Xin, Rodríguez-Cabello, José, Mata, Alvaro
Publikováno v:
In Acta Biomaterialia August 2017 58:80-89
Autor:
Majkowska, Anna, Inostroza-Brito, Karla E., Gonzalez, Mariel, Redondo-Gómez, Carlos, Rice, Alistair, Rodriguez-Cabello, Jose Carlos, Del Rio Hernandez, Armando E., Mata, Alvaro
Publikováno v:
Biomacromolecules; 10/9/2023, Vol. 24 Issue 10, p4419-4429, 11p
Autor:
Ghosh, Moumita, Majkowska, Anna, Mirsa, Rajkumar, Bera, Santu, Mata, Alvaro, Adler-Abramovich, Lihi
Molecular self-assembly is a spontaneous natural process resulting in highly ordered nano to microarchitectures. We report temperature-independent formation of robust stable membranes obtained by the spontaneous interaction of intrinsically disordere
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::2b5debd003f6c5271763ae37572a47c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Majkowska, Anna Dagna
Publikováno v:
Restricted to subscribing institutions.
Thesis (Ph. D.)--UCLA, 2007.
Vita. Includes bibliographical references (leaves 107-113).
Vita. Includes bibliographical references (leaves 107-113).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.