Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Mairy F."'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 2, Iss 4, Pp 248-255 (1998)
Microbiological quality of craft raw milk cheeses produced in Wallonia. The main objective of this study was to evaluatethe bacteriological quality of raw milk cheeses produced in the southern part of Belgium (Wallonia) and to compare withsamples com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3935d8069df147d7a3b0cf5598b31142
Autor:
Ollivier-Mairy, F. J. H.
Th.--Méd.--Paris, 1816.
Voyez tome 2, page, N ° 52. Paris, 1816.
Voyez tome 2, page, N ° 52. Paris, 1816.
Externí odkaz:
http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb369167350
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.