Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Mairy F."'
Autor:
van den Langenbergh, Kim
Publikováno v:
Tijdschrift voor sociaal recht
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 2, Iss 4, Pp 248-255 (1998)
Microbiological quality of craft raw milk cheeses produced in Wallonia. The main objective of this study was to evaluatethe bacteriological quality of raw milk cheeses produced in the southern part of Belgium (Wallonia) and to compare withsamples com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3935d8069df147d7a3b0cf5598b31142
Autor:
Ollivier-Mairy, F. J. H.
Th.--Méd.--Paris, 1816.
Voyez tome 2, page, N ° 52. Paris, 1816.
Voyez tome 2, page, N ° 52. Paris, 1816.
Externí odkaz:
http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb369167350
Autor:
Charmillot, Emmanuel1 (AUTHOR) emmanuel.charmillot@unine.ch, Dahinden, Janine1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Mobilities. Jun2022, Vol. 17 Issue 3, p366-381. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Semitica et Classica; 2016, Vol. 9, p223-244, 22p
Autor:
Nespolo, C. R., Brandelli, A.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2012, Vol. 19 Issue 4, p1713-1721, 9p
Autor:
Fusani, L., Hutchison, J.B.
Publikováno v:
Ethology Ecology & Evolution; Apr2003, Vol. 15 Issue 2, p143-157, 15p
Autor:
Klein, Kurt K., Lee, George E.
Publikováno v:
Canadian Journal of Agricultural Economics; Nov1974, Vol. 22 Issue 3, p13-24, 12p
Publikováno v:
Ibis; 1975, Vol. 117 Issue 1, p118-138, 21p