Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Maimaiti XIAYIDAN"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 156-163 (2023)
Objective: The effects of lactic acid bacteria on the hypoglycemic and antioxidant activities of fermented goat milk were studied. Methods: Three lactic acid bacteria with hypoglycemic and antioxidant functions preserved in the laboratory and commerc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa3a7d0101af46eaafa2007698d09e4c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maimaiti, Xiayidan, Bassey, Anthony Pius, Liu, Xiaoli, Zhu, Yongsheng, Fan, Linlin, Rahman, Nurgul, Luo, Runmeng, Wang, Fan, Wang, Ying
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; May2024, Vol. 59 Issue 5, p3283-3296, 14p