Zobrazeno 1 - 10
of 15 404
pro vyhledávání: '"Maillard reactions"'
Autor:
Chutani, Doll1,2 (AUTHOR) doll.chutani@teagasc.ie, Vasiljevic, Todor3 (AUTHOR) todor.vasiljevic@vu.edu.au, Huppertz, Thom2,3,4,5 (AUTHOR) thom.huppertz@wur.nl, Murphy, Eoin1 (AUTHOR) eoin.murphy@teagasc.ie
Publikováno v:
Molecules. Dec2024, Vol. 29 Issue 24, p5994. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Nan1 (AUTHOR) wangnan664806@126.com, Cui, Yongquan1 (AUTHOR) 15043962779@163.com, Zhou, Yanhui2 (AUTHOR) jhzyh0815@163.com, Liu, Pingxin1 (AUTHOR) liupingxin2023@126.com, Wang, Mingshuo1 (AUTHOR) 13684766706@163.com, Sun, Haihang1 (AUTHOR) 18843840365@163.com, Huang, Yubao1 (AUTHOR) hyb885329@163.com, Wang, Shuai1 (AUTHOR) wangshuai419@126.com
Publikováno v:
Molecules. May2024, Vol. 29 Issue 9, p2115. 14p.
Publikováno v:
In Food Research International May 2024 183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.