Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Maia, Ana Benedita"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Braga, Adelaide Correia, Maia, Ana Benedita, Gomes, Daniela Filipa Correia, Costa, João Manuel Rainha, Cardoso, Beatriz Alexandra Batista, Amorim, Cláudia Catarina Oliveira, Silvério, Sara Isabel Cruz, Rodrigues, Joana Lúcia Lima Correia, Rodrigues, L. R.
Fructooligosaccharides (FOS) are promising prebiotics in the relevant and increasing market of functional food. However, to achieve a more sustainable process, the industrial production of FOS should use cheap substrates. Zymomonas mobilis (ZM) has g
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::0759821fe2d8232b4ce83d51724dd1ab
https://hdl.handle.net/1822/83781
https://hdl.handle.net/1822/83781
Autor:
Braga, Adelaide1,2 (AUTHOR), Maia, Ana Benedita (AUTHOR), Gomes, Daniela (AUTHOR), Rodrigues, Joana L.1,2 (AUTHOR), Rainha, João (AUTHOR), Rodrigues, Lígia R.1,2 (AUTHOR) lrmr@deb.uminho.pt
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology. Jul2024, p1-17.