Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Mai Anh Ton Nu"'
Autor:
Elena Colombino, Mark Karimi, Mai Anh Ton Nu, Andrea Aurora Tilatti, Sara Bellezza Oddon, Franco Calini, Cinzia Bergamino, Edoardo Fiorilla, Marta Gariglio, Francesco Gai, Maria Teresa Capucchio, Achille Schiavone, Laura Gasco, Ilaria Biasato
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 5, Pp 102578- (2023)
ABSTRACT: The development of a healthy gut during prestarter and starter phases is crucial to drive chicken's productivity. This study aimed to evaluate the effects of a thermomechanical, enzyme-facilitated, coprocessed yeast and soybean meal (pYSM)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20a6abbffd874fb893818d2ea9f7eb69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science; 2024 Supplement, Vol. 102, p232-233, 2p
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:171
Autor:
Ruurd T. Zijlstra, Ingrid Lupatsch, Hagen Schulze, Mai Anh Ton Nu, Joaquin J Sanchez Zannatta
Publikováno v:
J Anim Sci
Soybean meal (SBM) contains anti-nutritional factors (ANF) that may limit kinetics and total extent of protein digestion in pigs. This study evaluated the effects of thermomechanical and enzyme-facilitated (TE) processing on in vitro kinetics of crud
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2b24db949fed24dab2e08f5e6c2fc5bf
https://europepmc.org/articles/PMC7416999/
https://europepmc.org/articles/PMC7416999/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.