Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Mai, Ruijie"'
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 2
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness November 2022 11(6):1573-1579
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International March 2024 179
Publikováno v:
Modern Food Science & Technology; 2023, Vol. 39 Issue 9, p52-61, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mai, Ruijie1 (AUTHOR), Liu, Jiayue1 (AUTHOR), Yang, Juan1,2,3,4 (AUTHOR) yangjuan-sky@zhku.edu.cn, Li, Xiangluan1,2,3,4 (AUTHOR), Zhao, Wenhong1,2,3,4 (AUTHOR), Bai, Weidong1,2,3,4 (AUTHOR) weidong_bai2010@163.com
Publikováno v:
Food Chemistry. Jun2024, Vol. 442, pN.PAG-N.PAG. 1p.