Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Mahomud, Md. Sultan"'
Autor:
Mahomud, Md. Sultan, Islam, Md. Nahidul, Hossen, Diloar, Wazed, Md. Abdul, Yasmin, Sabina, Sarker, Md. Sazzat Hossain
Publikováno v:
In Heliyon 15 October 2024 10(19)
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Autor:
Amin, Md. Ruhul, Sharmin, Tajnuba, Ahmed, Shihab, Bari, Md. Salim, Mahomud, Md. Sultan, Roy, Joysree
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Autor:
Rahman, Md. Naimur, Islam, Md. Nahidul, Mia, Md. Manik, Hossen, Shahriar, Dewan, Md. Forshed, Mahomud, Md. Sultan
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2024 4(1)
Publikováno v:
In Heliyon 15 February 2024 10(3)
Autor:
Al Faruq, Abdulla, Khatun, Mst. Husne Ara, Azam, S.M. Roknul, Sarker, Md. Sazzat Hossain, Mahomud, Md. Sultan, Jin, Xin
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2022 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Finnegan, Eoin W1,2 (AUTHOR), Mahomud, Md. Sultan3,4 (AUTHOR), Murphy, Eoin G3,4 (AUTHOR) eoin.murphy@teagasc.ie, O'Mahony, James A1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2021, Vol. 74 Issue 2, p404-413. 10p.
Publikováno v:
International Journal of Food Science.
Heating milk for yoghurt preparation has a significant effect on the structural properties of yoghurt. Milk heated at elevated temperature causes denaturation of whey protein, aggregation, and some case gelation. It is important to understand the mec