Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Mahendrakar, Namadev Subbanna"'
Autor:
Bhaskar Narayan, Amit Kumar Rai, Bijinu Balakrishnan, Suresh Puthanveetil Velappan, Binod Prasad, Mahendrakar Namadev Subbanna
Publikováno v:
Biodegradation. 22(2)
Proteins in delimed tannery fleshings were fermentatively hydrolysed using Enterococcus faecium NCIM5335 and also hydrolysed using mild organic acids (formic acid and propionic acid). The liquor portion containing hydrolysed proteins was spray dried,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.