Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Mahasti Shotorbani P"'
Autor:
Mahshid Zamankhani, Sohrab Moeini, Peyman Mahasti Shotorbani, Hossein Mirsaeedghazi, Afshin Jafarpour
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 18, Iss 3, Pp 53-68 (2022)
This study aimed to investigate antimicrobial and antioxidant activities of borage (Echium amoenum L.) and hollyhock (Althaea rosea var. Nigra) extracts. The extracts were obtained through soaking and ultrasound- assisted methods using water or metha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc867061356d43c09ee0470fa92649a9
Publikováno v:
Armaghane Danesh Bimonthly Journal, Vol 24, Iss 1, Pp 122-140 (2019)
Background & aim: The food that man needs is produced in a relatively long chain and after various stages of procurement, transportation, processing, storage, packaging and finally consuming, thus proper management of this chain is of great importanc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93c293d17f8d49bda8c7377f96949c9c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zamankhani M; Department of Food Science and Technology, North Tehran Branch Islamic Azad University Tehran Iran., Moeini S; Department of Food Science and Technology, North Tehran Branch Islamic Azad University Tehran Iran., Mahasti Shotorbani P; Department of Food Quality Control and Hygiene, Science and Research Branch Islamic Azad University Tehran Iran., MirsaeedGhazi H; Department of Food Technology, College of Abouraihan University of Tehran Pakdasht Tehran Iran., Jafarpour A; Department of Food Science & Technology, Garmsar Branch Islamic Azad University Garmsar Iran.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2023 Oct 30; Vol. 12 (1), pp. 508-525. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 30 (Print Publication: 2024).