Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Mahasti Shotorbani P"'
Autor:
Mahshid Zamankhani, Sohrab Moeini, Peyman Mahasti Shotorbani, Hossein Mirsaeedghazi, Afshin Jafarpour
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 18, Iss 3, Pp 53-68 (2022)
This study aimed to investigate antimicrobial and antioxidant activities of borage (Echium amoenum L.) and hollyhock (Althaea rosea var. Nigra) extracts. The extracts were obtained through soaking and ultrasound- assisted methods using water or metha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc867061356d43c09ee0470fa92649a9
Publikováno v:
Armaghane Danesh Bimonthly Journal, Vol 24, Iss 1, Pp 122-140 (2019)
Background & aim: The food that man needs is produced in a relatively long chain and after various stages of procurement, transportation, processing, storage, packaging and finally consuming, thus proper management of this chain is of great importanc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93c293d17f8d49bda8c7377f96949c9c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zamankhani M; Department of Food Science and Technology, North Tehran Branch Islamic Azad University Tehran Iran., Moeini S; Department of Food Science and Technology, North Tehran Branch Islamic Azad University Tehran Iran., Mahasti Shotorbani P; Department of Food Quality Control and Hygiene, Science and Research Branch Islamic Azad University Tehran Iran., MirsaeedGhazi H; Department of Food Technology, College of Abouraihan University of Tehran Pakdasht Tehran Iran., Jafarpour A; Department of Food Science & Technology, Garmsar Branch Islamic Azad University Garmsar Iran.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2023 Oct 30; Vol. 12 (1), pp. 508-525. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 30 (Print Publication: 2024).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shiva, Kasra1,2 (AUTHOR), Soleimani, Adel1,2 (AUTHOR), Morshedian, Jalil1 (AUTHOR), Farahmandghavi, Farhid2 (AUTHOR) F.Farahmand@ippi.ac.ir, Shokrolahi, Fatemeh3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/20/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-16. 16p.
Publikováno v:
Food Processing & Preservation / Farāvarī va Nigahdārī-i Mavādd-i Ghaz̠āyī. Sep2024, Vol. 16 Issue 2, p41-52. 12p.
Autor:
Farzana, Tasnim1 (AUTHOR) triptiot@yahoo.com, Abedin, Md. Jaynal1 (AUTHOR), Abdullah, Abu Tareq Mohammad1 (AUTHOR), Reaz, Akter Hossain1 (AUTHOR), Bhuiyan, Mohammad Nazrul Islam1 (AUTHOR), Afrin, Sadia1 (AUTHOR), Satter, Mohammed Abdus1 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 8/19/2024, Vol. 19 Issue 8, p1-24. 24p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.