Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Magomedov G."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 2, Pp 82-88 (2018)
Development of new types of functional whipped confectionery of souffle type in which animal proteins are replaced with vegetable ones is promising and of high priority. The author proposed to introduce top grade wheat flour into the recipe of the wh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1a7289c1fec4c9d8d00227c443e66d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Magomedov, G. M.1 (AUTHOR) gasan_mag@mail.ru, Kozlov, G. V.2 (AUTHOR), Dolbin, I. V.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Russian Physics Journal. Nov2021, Vol. 64 Issue 7, p1239-1242. 4p.
Publikováno v:
International Journal of Pharmaceutical Research (09752366). Oct-Dec2018, Vol. 10 Issue 4, p721-724. 4p.
Autor:
Magomedov, G O, Ponomarev, A N, Melnikova, E I, Plotnikova, I V, Polyanskiy, K K, Miroshnichenko, E N
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1052 Issue 1, p1-10, 10p
Publikováno v:
Arid Ecosystems; Oct2021, Vol. 11 Issue 4, p406-410, 5p
Publikováno v:
Polymers Research Journal. 2015, Vol. 9 Issue 1, p141-158. 18p.
Publikováno v:
Arid Ecosystems; Jul2021, Vol. 11 Issue 3, p299-303, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Plotnikova, I V, Zharkova, I M, Magomedov, G O, Magomedov, M G, Khvostov, A A, Miroshnichenko, E N
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2/1/2021, Vol. 640, p1-8, 8p