Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Magistá, Donato"'
Autor:
Cervini, Carla, Verheecke-Vaessen, Carol, Ferrara, Massimo, García-Cela, Esther, Magistà, Donato, Medina, Angel, Gallo, Antonia, Magan, Naresh, Perrone, Giancarlo
Publikováno v:
In Fungal Biology February 2021 125(2):115-122
Autor:
Magistà, Donato, Cozzi, Giuseppe, Gambacorta, Lucia, Logrieco, Antonio F., Solfrizzo, Michele, Perrone, Giancarlo
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 January 2021 338
Autor:
Cervini, Carla, Gallo, Antonia, Piemontese, Luca, Magistà, Donato, Logrieco, Antonio F., Ferrara, Massimo, Solfrizzo, Michele, Perrone, Giancarlo
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 February 2020 315
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science October 2019 29:20-27
Autor:
Samson, Robert A., Hubka, Vit, Varga, Janos, Houbraken, Jos, Hong, Seung-Beom, Klaassen, Corné H.W., Perrone, Giancarlo, Seifert, Keith A., Magistà, Donato, Visagie, Cobus M., Kocsubé, Sandor, Szigeti, Geongi, Yaguchi, Takashi, Peterson, Stephen W., Frisvad, Jens C.
Publikováno v:
Taxon, 2017 Dec 01. 66(6), 1439-1446.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26824647
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Magistà, Donato, Susca, Antonia, Ferrara, Massimo, Logrieco, Antonio Francesco, Perrone, Giancarlo
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science October 2017 17:36-40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferrara, Massimo, Magistà, Donato, Lippolis, Vincenzo, Cervellieri, Salvatore, Susca, Antonia, Perrone, Giancarlo
Publikováno v:
In Food Control September 2016 67:235-239
Autor:
Ferrara, Massimo, Magistà, Donato, Epifani, Filomena, Cervellieri, Salvatore, Lippolis, Vincenzo, Gallo, Antonia, Perrone, Giancarlo, Susca, Antonia
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 June 2016 227:51-55