Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Magistà D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kocsubé, S., Perrone, G., Magistà, D., Houbraken, J., Varga, J., Szigeti, G., Hubka, V., Hong, S.-B., Frisvad, J.C., Samson, R.A.
Publikováno v:
In Studies in Mycology September 2016 85:199-213
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 August 2016 231:33-41
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology, 2016 Nov 01. 98(3), 682-682.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44280531
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Crous, Pedro W., Carnegie, A.J., Wingfield, MJ, Sharma, R., Mughini, G., Noordeloos, Machiel E., Santini, A, Shouche, YS, Bezerra, JDP, Dima, B*, Guarnaccia, V, Imrefi, I, Jurjevic, Z, Knapp, DG, Kovács, Gabor G., Magistà, D, Perrone, G, Rämä, Teppo, Rebriev, Y.A., Shivas, R.G., Singh, S.M., Souza-Motta, C.M., Thangavel, R., Adhapure, N.N., Alexandrova, A.V., Alfenas, R.F., Alvarado, P., Alves, A.L., Andrade, D.A., Andrade, J.P., Barbosa, R.N., Barli, A., Barnes, C.W., Baseia, I.G., Bellanger, J.-M., Berlanas, C., Bessette, A.E., Biketova, A.Yu., Bomfim, F.S., Brandrud, Tor Erik, Bransgrove, K., Brito, A.C.Q., Cano-Lira, J.F., Cantillo, T., Cavalcanti, A.D., Cheewangkoon, R., Chikowski, R.S., Conforto, C., Cordeiro, T.R.L., Craine, J.D., Cruz, R.
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11250/2607576
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
11th International Mycological Congress "Mycological Discoveries for a Better World", San Juan, Puerto Rico, 16-21/07/2018
info:cnr-pdr/source/autori:Perrone G., Gallo A., Piemontese L., Magistà D., Solfrizzo C., Cervini C./congresso_nome:11th International Mycological Congress "Mycological Discoveries for a Better World"/congresso_luogo:San Juan, Puerto Rico/congresso_data:16-21%2F07%2F2018/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Perrone G., Gallo A., Piemontese L., Magistà D., Solfrizzo C., Cervini C./congresso_nome:11th International Mycological Congress "Mycological Discoveries for a Better World"/congresso_luogo:San Juan, Puerto Rico/congresso_data:16-21%2F07%2F2018/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Ochratoxin A (OTA) is a potent pentaketide nephrotoxin diffusely distributed in food and feed products (grains, legumes, coffee, dried fruits, meat derived products, beer and wine); it is also carcinogenic, neurotoxic, teratogenic and immunotoxic. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::17e1bc60bc0b61892caa0dc54eaf7ce5
https://publications.cnr.it/doc/394134
https://publications.cnr.it/doc/394134
Publikováno v:
11th International Mycological Congress "Mycological Discoveries for a Better World", San Juan, Puerto Rico, 16-21/07/2018
info:cnr-pdr/source/autori:Perrone G., Ferrara M., Magistà D., Lippolis V, Epifani F., Cervellieri S., Susca A./congresso_nome:11th International Mycological Congress "Mycological Discoveries for a Better World"/congresso_luogo:San Juan, Puerto Rico/congresso_data:16-21%2F07%2F2018/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Perrone G., Ferrara M., Magistà D., Lippolis V, Epifani F., Cervellieri S., Susca A./congresso_nome:11th International Mycological Congress "Mycological Discoveries for a Better World"/congresso_luogo:San Juan, Puerto Rico/congresso_data:16-21%2F07%2F2018/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Fermented and cured meat products are unique and often represented as element of culinary heritage and gastronomic identity. Together with meat enzymes and bacteria, molds are very important part of microbial community involved the ripening of some d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::c4f834a159ea6e4f6311d40bc6c3f5df
http://www.cnr.it/prodotto/i/394139
http://www.cnr.it/prodotto/i/394139