Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Maffo Tazoho G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suffo Kamela AL; Department of Biochemistry, Faculty of Science, University of Dschang, P.O. Box 67, Dschang, Cameroon; Department of Food Engineering and Design, Indian Institute of Crop and Processing Technology, Thanjavur, India., Mouokeu RS; Institute of Fisheries and Aquatic Sciences, University of Douala, P.O. Box 7236, Douala, Cameroon., Ashish R; Department of Food Engineering and Design, Indian Institute of Crop and Processing Technology, Thanjavur, India., Maffo Tazoho G; Department of Biochemistry, Faculty of Science, University of Dschang, P.O. Box 67, Dschang, Cameroon., Glory Moh L; Department of Biochemistry, Faculty of Science, University of Dschang, P.O. Box 67, Dschang, Cameroon., Pamo Tedonkeng E; Department of Animal Production, Faculty of Agronomy and Agricultural Science, University of Dschang, Dschang, Cameroon., Kuiate JR; Department of Biochemistry, Faculty of Science, University of Dschang, P.O. Box 67, Dschang, Cameroon.
Publikováno v:
International journal of food science [Int J Food Sci] 2016; Vol. 2016, pp. 6707313. Date of Electronic Publication: 2016 Dec 18.
Autor:
Hajifaraji, Majid1, Matlabi, Mohammad2 matlabi@gmu.ac.ir, Ahmadzadeh-Sani, Farihe3, Mehrabi, Yadollah4, Rezaee, Mohammad Salem5, Hajimehdipour, Homa6, Hasanzadeh, Abbas7, Roghani, Katayoun8
Publikováno v:
Avicenna Journal of Phytomedicine. Jan/Feb2018, Vol. 8 Issue 1, p24-32. 9p.
Autor:
Gołaś, Iwona, Potorski, Jacek, Woźniak, Małgorzata, Niewiadomski, Piotr, Aguilera-Arreola, Ma Guadelupe, Contreras-Rodríguez, Araceli, Gotkowska-Płachta, Anna
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Aug2020, Vol. 10 Issue 15, p5114, 15p