Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Maffo Tazoho G"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 5 of 5 pro vyhledávání: '"Maffo Tazoho G"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Influence of Processing Methods on Proximate Composition and Dieting of Two Amaranthus Species from West Cameroon.
Autor: Suffo Kamela AL; Department of Biochemistry, Faculty of Science, University of Dschang, P.O. Box 67, Dschang, Cameroon; Department of Food Engineering and Design, Indian Institute of Crop and Processing Technology, Thanjavur, India., Mouokeu RS; Institute of Fisheries and Aquatic Sciences, University of Douala, P.O. Box 7236, Douala, Cameroon., Ashish R; Department of Food Engineering and Design, Indian Institute of Crop and Processing Technology, Thanjavur, India., Maffo Tazoho G; Department of Biochemistry, Faculty of Science, University of Dschang, P.O. Box 67, Dschang, Cameroon., Glory Moh L; Department of Biochemistry, Faculty of Science, University of Dschang, P.O. Box 67, Dschang, Cameroon., Pamo Tedonkeng E; Department of Animal Production, Faculty of Agronomy and Agricultural Science, University of Dschang, Dschang, Cameroon., Kuiate JR; Department of Biochemistry, Faculty of Science, University of Dschang, P.O. Box 67, Dschang, Cameroon.
Publikováno v: International journal of food science [Int J Food Sci] 2016; Vol. 2016, pp. 6707313. Date of Electronic Publication: 2016 Dec 18.
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Effects of aqueous extracts of dried calyx of sour tea (Hibiscus sabdariffa L.) on polygenic dyslipidemia: A randomized clinical trial.
Autor: Hajifaraji, Majid1, Matlabi, Mohammad2 matlabi@gmu.ac.ir, Ahmadzadeh-Sani, Farihe3, Mehrabi, Yadollah4, Rezaee, Mohammad Salem5, Hajimehdipour, Homa6, Hasanzadeh, Abbas7, Roghani, Katayoun8
Publikováno v: Avicenna Journal of Phytomedicine. Jan/Feb2018, Vol. 8 Issue 1, p24-32. 9p.
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Amaranth Meal and Environmental Carnobacterium maltaromaticum Probiotic Bacteria as Novel Stabilizers of the Microbiological Quality of Compound Fish Feeds for Aquaculture.
Autor: Gołaś, Iwona, Potorski, Jacek, Woźniak, Małgorzata, Niewiadomski, Piotr, Aguilera-Arreola, Ma Guadelupe, Contreras-Rodríguez, Araceli, Gotkowska-Płachta, Anna
Publikováno v: Applied Sciences (2076-3417); Aug2020, Vol. 10 Issue 15, p5114, 15p
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 7 Akademické články
  • 2 coronary disease
  • 2 dyslipidemia
  • 2 hibiscus sabdariffa l.
  • 2 lipid profile
  • 1 aerobic bacteria
  • 1 amaranths
  • 1 amaranthus cruentus
  • 1 animal feeds
  • 1 antioxidant activity
  • 1 aquaculture
  • 1 culinary treatments
  • 1 feed additives
  • 1 fish farming
  • 1 fish feeds
  • 1 fish quality
  • 1 functional properties
  • 1 hibiscus sabdariffa
  • 1 jackfruit seeds
  • 1 nutritional parameters
  • 1 sporeforming bacteria
  • 1 survey
  • 2 elsevier b.v.
  • 2 mashhad university of medical science
  • 1 hindawi pub. corp
  • 1 hindawi publishing corporation
  • 1 mdpi
  • 2 avicenna journal of phytomedicine
  • 2 international journal of food science
  • 1 applied sciences (2076-3417)
  • 1 future foods
  • 1 journal of agriculture and food research
  • 3 Scopus®
  • 2 Complementary Index
  • 1 Academic Search Ultimate
  • 1 MEDLINE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......