Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Mafata, Mpho"'
Publikováno v:
In Food Research International November 2019 125
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 32, p10995-11009, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 10 April 2015 406:27-33
Supplemental material, sj-docx-1-ems-10.1177_14690667231164096 for Exploratory data fusion of untargeted multimodal LC-HRMS with annotation by LCMS-TOF-ion mobility: White wine case study by Mpho Mafata, Maria Stander, Keabetswe Masike and Astrid Bui
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3807a0117eea1dbedc5dd8124640e9cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Terpenoids represent an important class of aroma compounds present in beer and gin. The complexity of terpenoids and the variable nature of craft beer and gin makes the analysis of these matrices challenging. This is corroborated by the lack of liter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ba54c0b70b133758cb081c7591dfb3c6
Publikováno v:
Beverages; Dec2022, Vol. 8 Issue 4, p66, 17p