Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Mafaldo, Isis Meireles"'
Autor:
Mafaldo, Ísis Meireles, Araújo, Lais Matias, Cabral, Lucélia, Barão, Carlos Eduardo, Noronha, Melline Fontes, Fink, Jesse Rodrigo, de Albuquerque, Thatyane Mariano Rodrigues, dos Santos Lima, Marcos, Vidal, Hubert, Pimentel, Tatiana Colombo, Magnani, Marciane
Publikováno v:
In Food Research International November 2024 195
Autor:
Somera, Tânia, Mafaldo, Ísis Meireles, Bezerril, Fabrícia França, Rosset, Michele, Magnani, Marciane, Pimentel, Tatiana Colombo
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dantas, Aline Macedo, Mafaldo, Isis Meireles, Oliveira, Priscila Mayara de Lima, Lima, Marcos dos Santos, Magnani, Marciane, Borges, Graciele da Silva Campelo
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2019 274:202-214
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nascimento, Malanna Kauanne Gomes do, Mafaldo, Isis Meireles, Casado Filho, Jonildo de Oliveira, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, Santos, Nataly Albuquerque dos, Braga, Ana Luiza Mattos, Cordeiro, Angela Maria Tribuzy de Magalhães
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 8; e219985559
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e219985559
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e219985559
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e219985559
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e219985559
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The food industry has shown great interest in the fortification of foods enriched with encapsulated nutritional oils. This work developed linseed oil particles (Linum usitatissimum L.), produced from the ionic gelling technology, using a cat's claw (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ae3ead3e6e7e4f9ddb71d8c393243431
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5559
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5559
Autor:
Pimentel, Tatiana Colombo, Rosset, Michele, de Sousa, Janaina Maria Batista, de Oliveira, Louise Iara Gomes, Mafaldo, Isis Meireles, Pintado, Maria Manuela Estevez, de Souza, Evandro Leite, Magnani, Marciane
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry; Mar2022, Vol. 46 Issue 3, p1-21, 21p