Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Maestroni, Britt Marianna"'
Autor:
Pérez-Fernández, Beatriz, Maestroni, Britt Marianna, Nakaya, Shuichi, Bussalino, Sofia, Vlachou, Christina, de la Escosura-Muñiz, Alfredo
Publikováno v:
In Food Control October 2023 152
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maestroni, Britt Marianna
Publikováno v:
COLIBRI
Universidad de la República
instacron:Universidad de la República
Universidad de la República
instacron:Universidad de la República
Este trabajo de tesis representa una contribución para mejorar la inocuidad alimentaria y la sostenibilidad medioambiental, especialmente dirigida a cultivos menores, para los que se conocen y realizan muy pocos ensayos analíticos y para los que ex
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3310691755db2d2dda650c8d32e004c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HAYAR, Salem, El Dana, Fatima, Colosio, Marie-Charlotte, Fahed, Christina, Zeitoun, Rawan, Maestroni, Britt Marianna
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 280, p 280 (2021)
Fermentation; Volume 7; Issue 4; Pages: 280
Fermentation
Fermentation, MDPI, 2021, 7 (4), pp.280. ⟨10.3390/fermentation7040280⟩
Fermentation; Volume 7; Issue 4; Pages: 280
Fermentation
Fermentation, MDPI, 2021, 7 (4), pp.280. ⟨10.3390/fermentation7040280⟩
Wine production depends on the fermentation process performed by yeasts, especially (but not solely) strains of the species Saccharomyces cerevisiae, which is a technique that has been practiced from the Middle Ages till modern days. Selecting indige
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Majed L; Doctoral School of Science and Technology, Platform for Research and Analysis in Environmental Science (EDST-PRASE), Rafic Hariri Campus, Hadath-Baabda 1003, Lebanon.; Laboratoire Interdisciplinaire des Environnements Continentaux, Université de Lorraine-CNRS, Bd des Aiguillettes, BP 70239, 54506 Vandœuvre-lès-Nancy, France., Hayar S; Doctoral School of Science and Technology, Platform for Research and Analysis in Environmental Science (EDST-PRASE), Rafic Hariri Campus, Hadath-Baabda 1003, Lebanon.; Department of Plant Protection, Faculty of Agricultural Engineering and Veterinary Medicine, Lebanese University, Dekwaneh-Matn 90775, Lebanon.; Environmental Health Research Lab (EHRL), Faculty of Sciences, Section V, Lebanese University, Nabatieh 1700, Lebanon., Zeitoun R; Doctoral School of Science and Technology, Platform for Research and Analysis in Environmental Science (EDST-PRASE), Rafic Hariri Campus, Hadath-Baabda 1003, Lebanon.; Environmental Health Research Lab (EHRL), Faculty of Sciences, Section V, Lebanese University, Nabatieh 1700, Lebanon.; Department of Chemistry and Biochemistry, Faculty of Sciences, Section V, Lebanese University, Nabatieh 1700, Lebanon., Maestroni BM; Food and Environmental Protection Laboratory, Joint FAO/IAEA Centre of Nuclear Applications in Food and Agriculture, Department of Nuclear Sciences and Applications, International Atomic Energy Agency, Wagramerstrasse 5, A-1400 Vienna, Austria., Dousset S; Laboratoire Interdisciplinaire des Environnements Continentaux, Université de Lorraine-CNRS, Bd des Aiguillettes, BP 70239, 54506 Vandœuvre-lès-Nancy, France.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2021 Dec 31; Vol. 27 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 31.