Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Maeda, Yurie"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hayano, Yasufumi, Sasaki, Kensuke, Ohmura, Nami, Takemoto, Makoto, Maeda, Yurie, Yamashita, Toshihide, Hata, Yoshio, Kitada, Kazuhiro, Yamamoto, Nobuhiko
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2014 Oct . 111(42), 15226-15231.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43189906
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uematsu J; Microbiology and Immunology Section, Department of Clinical Nutrition, Graduate School of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Yamamoto H; Faculty of Pharmaceutical Sciences, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Kihira S; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Sakai-Sugino K; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Ishiyama Y; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Chindoh M; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Baba A; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Kazuta R; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Hasegawa T; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Fujimoto K; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Funauchi A; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Itoh A; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Ookohchi A; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Satoh S; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Maeda Y; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., Kawano M; Department of Microbiology, Mie University Graduate School of Medicine, Tsu, Mie, Japan., Tsurudome M; Department of Microbiology, Mie University Graduate School of Medicine, Tsu, Mie, Japan., Nishio M; Department of Microbiology, Mie University Graduate School of Medicine, Tsu, Mie, Japan., Hirai K; Faculty of Pharmaceutical Sciences, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan., O'Brien M; Graduate School of Mie Prefectural College of Nursing, Tsu, Mie, Japan., Komada H; Microbiology and Immunology Section, Department of Clinical Nutrition, Graduate School of Health Science, Suzuka University of Medical Science, Suzuka, Mie, Japan.
Publikováno v:
Drug discoveries & therapeutics [Drug Discov Ther] 2021 Sep 22; Vol. 15 (4), pp. 180-188. Date of Electronic Publication: 2021 Aug 26.