Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Maeda, Goki"'
Autor:
Okutsu, Kayu, Yamamoto, Yuka, Matsuo, Fumiya, Yoshizaki, Yumiko, Futagami, Taiki, Tamaki, Hisanori, Maeda, Goki, Tsuchida, Eito, Takamine, Kazunori
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering June 2023 135(6):458-465
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ayustaningwarno, Fitriyono, ASIKIN, Yonathan, Wada, Koji, Tsuchida, Eito, MAEDA, Goki, NAM, Vu Tuan, HAJAR-AZHARI, Siti
Sugar, organic acid, and MS-e-nose properties of non-centrifugal cane sugars from Japan and ASEAN countries2021 Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry Annual conference
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5bc08055e8410ebaf47a6c020c1b1b8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
沖縄農業. 49(1):11-19
黒糖製造工程の仕上工程に相当するサトウキビシラップ温度が105~130℃の濃縮過程で発生する蒸気から,黒糖の香気成分液が得られた.香気成分液は,ピラジン類をはじめとする様々な
Publikováno v:
南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the society tropical resources technologists. 33(1):35-42
沖縄県伝統野菜の呼吸量と食品機能性に寄与する栄養成分含量を測定した。呼吸量やアスコルビン酸含有量は、ニシヨモギやボタンボウフウおよびカラシナで高かった。総ポリフェノー
Publikováno v:
Journal of Food and Drug Analysis, Vol 26, Iss 1, Pp 268-276 (2018)
Shiikuwasha pulp is an important raw material for producing citrus essential oils. The volatile aroma composition of pulp essential oil was evaluated using gas chromatography (GC) methods, and its aroma profile was assessed using GC-olfactometry with
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.