Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Maeda, E. E."'
Autor:
Maeda, E. E.1,2 eduardo.maeda@helsinki.fi, Formaggio, A. R.1, Shimabukuro, Y. E.1, Kaleita, A. L.3
Publikováno v:
International Journal of Geoinformatics. Sep2009, Vol. 5 Issue 3, p33-41. 9p. 1 Black and White Photograph, 2 Graphs, 7 Maps.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
O objetivo deste trabalho foi identificar áreas prioritárias para a recuperação florestal e analisar variáveis a elas relacionadas através da rede neural artificial (RNA) de Mapas Auto-Organizáveis (SOM), em duas escalas. Primeiramente, procur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2ddaff21de27af448789355dddd34122
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/919357
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/919357
Publikováno v:
Journal of Geophysical Research. Atmospheres; 9/16/2016, Vol. 121 Issue 17, p9998-10,015, 18p
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences and Nutrition; 1996, Vol. 47 Issue: 1 p35-40, 6p
Autor:
Salunkhe, D. K., Maeda, E. E.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jul/Aug1981, Vol. 46 Issue 4, p1288, 0p
Autor:
Mnkeni AP; Department of Food Science and Technology, Sokoine University of Agriculture, Morogoro, Tanzania. mnkeni.a@ufhcc.ufh.ac.za, Gierschner K, Maeda EE
Publikováno v:
Plant foods for human nutrition (Dordrecht, Netherlands) [Plant Foods Hum Nutr] 1999; Vol. 53 (4), pp. 285-96.