Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Madzo S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang Xiang1,2 xiangyang@ncu.edu.cn, Qi-Quan Wang1, Xin-Qiang Lan1, Hui-Jie Zhang1, Dai-Xu Wei3,4,5 daviddxwei@163.com
Publikováno v:
Smart Materials in Medicine. 2023, Vol. 4, p160-172. 13p.
Autor:
Mohd Kashim, Mohd Izhar Ariff, Abdul Haris, Alia Aryssa, Hasim, Nur Asmadayana, Abd Mutalib, Sahilah, Anuar, Nurina
Publikováno v:
Foods; Oct2022, Vol. 11 Issue 20, p3235-N.PAG, 8p
Autor:
Abdel-Fattah, Fathy1 (AUTHOR), Gaede, Wolfgang2 (AUTHOR) wolfgang.gaede@lav.ms.sachsen-anhalt.de
Publikováno v:
Archives of Animal Nutrition. Jun2011, Vol. 65 Issue 3, p175-185. 11p. 2 Charts.
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Mar2005, Vol. 220 Issue 3/4, p444-450, 7p
Autor:
Kim, S.-H., Huang, T.-S., Seymour, T.A., Wei, C.-I., Kempf, S.C., Bridgman, C.R., Clemens, R.A., An, H.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Dec2004, Vol. 69 Issue 9, pC739-C745, 7p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Apr2004, Vol. 84 Issue 6, p505-512, 8p
Autor:
TAJIMA, Kiyoshi, ENISHI, Osamu, AMARI, Masahiro, MITSUMORI, Makoto, KAJIKAWA, Hiroshi, KURIHARA, Mitsunori, YANAI, Satoshi, MATSUI, Hiroki, YASUE, Hiroshi, MITSUHASHI, Tadayoshi, KAWASHIMA, Tomoyuki, MATSUMOTO, Mitsuto
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Oct2002, Vol. 66 Issue 10, p2247-2250, 4p
Autor:
Prado, Marta, Franco, Carlos M., Fente, Cristina A., Cepeda, Alberto, Vázquez, Beatriz I., Barros-Velázquez, Jorge
Publikováno v:
Electrophoresis; Apr2002, Vol. 23 Issue 7/8, p1005-1012, 8p
Autor:
Sae‐Lee, Chanachai, Corsi, Sarah, Barrow, Timothy M., Kuhnle, Gunter G. C., Bollati, Valentina, Mathers, John C., Byun, Hyang‐Min
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research; Dec2018, Vol. 62 Issue 23, pN.PAG-N.PAG, 1p