Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Madruga, M. S."'
Publikováno v:
British Poultry Science; Dec2024, Vol. 65 Issue 6, p722-729, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MORAIS, S. DE M., GALVÃO, M. DE S., CARVALHO, L. M. DE, OLEGARIO, O. S., PEREIRA, G. E., ANDRADE LIMA, L. L. DE, SILVA, F. L. H. DA, MADRUGA, M. S.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The present research aimed to identify the volatile profle of sparkling wines from São Francisco Valley, which products will have soon the Geographical Indication requested by the producers. Volatile organic compounds from muscat, brut, brut rosé a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::aeaa011b3a2642d93a46403e14d6324a
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1145308
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1145308
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
COSTA, A. C. V. da, SOUSA, J. M. B., SILVA, M. A. A. P. da, GARRUTI, D. dos S., MADRUGA, M. S.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2018-05-22T00:54:37Z (GMT). No. of bitstreams: 1 ART18012.pdf: 780767 bytes, checksum: 941e53a2e238441a0a583edcda3e5b55 (MD5) Previous issue date: 2018-05-09
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4ac14cdeeac2cd4d462cf2c52b949e1d
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091272
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091272
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PEDROSA, N. de A., MADRUGA, M. S., COSTA, R. G., MEDEIROS, G. R., DUARTE, T. F., VOLTOLINI, T. V., MARTINS, S. S.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Salted lamb meat blanket, originated from boning, salting, and drying of whole lamb carcass, was studied aiming at obtaining information that support the search for guarantees of origin for this typical regional product from the city of Petrolina-Per
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1fcdc4904709f6db842d462e41f918c4
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1001422
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1001422