Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Madrona, Grasiele S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mizuta, Amanda G., de Menezes, Jéssica L., da Silva, Luciana A., Marcolino, Vanessa A., Barão, Carlos E., Pimentel, Tatiana C., de Abreu Filho, Benício A., Madrona, Grasiele S.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2023, Vol. 58 Issue 1, p194-204, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodrigues, Leticia M., Januário, Jaqueline G. B., Santos, Suelen S. dos, Bergamasco, Rita, Madrona, Grasiele S.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental, Volume: 22, Issue: 6, Pages: 424-429, Published: JUN 2018
This study aimed to produce microcapsules using ‘jabuticaba’ byproduct through lyophilization, and evaluate the stability of the powder, intended for use in gelatin. Three formulations were prepared, including the pure lyophilized extract (E), ca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::0a13ee5314c6a9c524f64ddfb5a8b37f
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-43662018000600424&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-43662018000600424&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pinto, Laura A. M., Nascimento, Karina F., Monteschio, Jéssica O., Vital, Ana C. P., Scapim, Mônica R. S., Madrona, Grasiele S., Prado, Ivanor N.
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2019, Vol. 75, p589-594, 6p