Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Mado K"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 505 (2023)
Active packaging with CO2-emitters (pads) has recently been used for shelf-life extension of fresh fish. The aim of this study was to identify consumer attitudes towards fresh fish packaging, to examine whether Greek consumers prefer active packaging
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0dfb892764942aab915b439eac72dfa
Autor:
Maria Katsouli, Ioanna Semenoglou, Mado Kotsiri, Eleni Gogou, Theofania Tsironi, Petros Taoukis
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2245 (2022)
The study investigated the effect of active modified atmosphere packaging (20% CO2–60% N2–20% O2) with CO2 emitters (MAP-PAD) and conventional MAP (MAP) on the quality and shelf-life of gilthead seabream fillets during chill storage, while the mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/902912e935ce49908fe584a652789f9f
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 10, p 4656 (2021)
The aim of this study was to evaluate the efficacy of dietary praziquantel (PZQ), a promising fish anthelminthic, against Zeuxapta seriolae, a lethal ectoparasite of greater amberjack (Seriola dumerili Risso) farmed in the Mediterranean and elsewhere
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/211f0ca218204e9099afd421049abbab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.