Zobrazeno 1 - 10
of 359
pro vyhledávání: '"Mackiw E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agel, E., Dukar, K., Juvancic, M., Kutsar, L., Mackiw, E., Mets, M., Ozturkoglu, S., Var, I., Aksan, E., Özturk, Tarik, Borcakli, M., Wirtanen, Gun
Publikováno v:
Agel, E, Dukar, K, Juvancic, M, Kutsar, L, Mackiw, E, Mets, M, Ozturkoglu, S, Var, I, Aksan, E, Özturk, T, Borcakli, M & Wirtanen, G 2008, Risk assessment of microbial problems and preventive actions in dairy industry . in Risk Assessment of Microbial Problems and Preventive Actions in Food Industry . VTT Technical Research Centre of Finland, VTT Symposium, no. 251, pp. 122-148, Risk Assessment of Microbial Problems and Preventive Actions in Food Industry, Istanbul, Turkey, 22/10/07 . < https://publications.vtt.fi/pdf/symposiums/2008/S251.pdf >
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::5a48f2530434459a560dda7a28400546
https://cris.vtt.fi/en/publications/909d1a36-bdde-4fd4-990d-1e611be4adb4
https://cris.vtt.fi/en/publications/909d1a36-bdde-4fd4-990d-1e611be4adb4
MOLECULAR DETECTION OF CAMPYLOBACTER JEJUNI IN BROILERS WITH REGARDS TO BIOFILM AND VIRULENCE GENES.
Autor:
MAHMOUD, HANAA A.1 hanaaabdelateef.mahmoud@gmail.com, ABD AL-AZEEM, MOHAMMED W.1, MOHAMED, HAMS M. A.1
Publikováno v:
Assiut Veterinary Medical Journal. Oct2024, Vol. 70 Issue 183, p386-400. 15p.
The research was carried out in the period of 2008-2009. Number of Campylobacter spp. strains were isolated from the food samples of animal origin to determine their susceptibility to fluoroquinolones (ciprofloxacin) and tetracyclines (tetracycline).
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7486c9d057f9eb815c0f8300e942e43e