Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Macit, Emine"'
Autor:
Macit, Emine1 emine.macit@atauni.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Agricultural Production. Jun2024, Vol. 5 Issue 1, p24-29. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MACİT, Emine
Publikováno v:
Volume: 6, Issue: 1 74-86
Black Sea Journal of Agriculture
Black Sea Journal of Agriculture
In parallel with the increase in the population in the world, the amount of milk production also increases and a significant part of it is processed into cheese. Whey, which is mostly a by-product of the cheese industry, has a very high nutritional v
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::9c12e8fe1c3046d2a2dea076e3dfef61
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bsagriculture/issue/73347/1192082
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bsagriculture/issue/73347/1192082
Publikováno v:
Alinteri Journal of Agriculture Sciences. 2019, Vol. 34 Issue 1, p15-20. 6p.
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 2 63-68
Alinteri Journal of Agriculture Science
Alinteri Journal of Agriculture Science
In present study, somephysical, chemical, sensory and microbiological characteristics of ice creamsamples produced by using 4 different essential oils (Coconut, lemon bark,clove and cinnamon) in 2 different levels (0.2% and 0.4%) were investigated.Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::2bb8a554e96e99570540ced91502350c
https://dergipark.org.tr/tr/pub/alinterizbd/issue/33578/335399
https://dergipark.org.tr/tr/pub/alinterizbd/issue/33578/335399
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Macit, Emine Gülden
Türkiye'de Sağlık Bakanlığına bağlı kamu hastaneleri 663 sayılı kanun hükmünde kararname ile 6 kriterde değerlendirilerek A, B, C, D, E olmak üzere 5 sıralı sınıfa kategorize edilmektedir. Bu değerlendirme sonucunda hastanelere bul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::d14068c8f3174caf84f176a13adac855
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/498066
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/498066
Autor:
Macit, Emine
Bu araştırmada, 7 farklı çeşit stabilizatör madde değişik oranlarda kullanılarak üretilen yoğurt örneklerinin 21 günlük depolama periyodu boyunca 1., 7., 14. ve 21. günlerde bazı fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik, duyusal ve mikrostr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::3d3ce0ba52c064b4ededa7c670353ad1
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/50101
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/50101
Autor:
Macit, Emine
ÖZET Yüksek Lisans Tezi DONDURMA ÜRETİMİNDE BAHARAT UÇUCU YAĞLARININ KULLANIM OLANAKLARI Emine MACİT Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman: Prof. Dr. Abdullah ÇAĞLAR Bu araştırmada
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::faa98e968dc4a920858995b92d0fb267
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/50917
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/50917
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.