Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Maciejaszek Ireneusz"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 105-114 (2024)
Gravads are a traditional type of Scandinavian delicatessen frequently made from salmon. Developing a gravading technology by using other fish like farmed rainbow trout may make gravads more popular in countries without a tradition in this field. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8715845b53147f79f4306ccc9e6b4d3
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; 20240101, Issue: Preprints p1-10, 10p
Autor:
SURÓWKA, KRZYSZTOF1 krzysztof.surowka@urk.edu.pl, MACIEJASZEK, IRENEUSZ1, WALCZAK, KAMILA1, WALCZYCKA, MARIA1, SURÓWKA, BARBARA2, RZEPKA, MAGDALENA1, BANAŚ, JOANNA1
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2019, Vol. 37 Issue 5, p325-331. 7p.
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 12/14/2022, p1-14, 14p
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 11/18/2022, Vol. 2022, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Jun2020, Vol. 14 Issue 3, p1213-1222, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Durmuş, Mustafa, Surówka, Krzysztof, Ozogul, Fatih, Maciejaszek, Ireneusz, Tesarowicz, Iwona, Ozogul, Yesim, Kosker, Ali, Ucar, Yılmaz
Publikováno v:
Journal fuer Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit; Jun2017, Vol. 12 Issue 2, p147-155, 9p